keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhh!!

Anteeksi että tämä päivitys on kestänyt näin kauhean kauan, mutta on ollut pikkuisen hommeleita tehtävänä! Jaaaaah, tänään muutin takaisin Kouvolaan... Aika haikea fiilis, viihdyin niin kamalan hyvin Tampereella. Sain uusia ystäviä ja muutenkin tuntuu että siinä olisi kaupunki minua varten. No, jos sitä miettisi sitten muuttoa takaisin vaikka koulun jälkeen keväällä :)

Viikonloppuna meillä oli hautajaiset. Niistä olen kertonut hiukan toisessa blogissani, joten en ala sitä tässä nyt sen kummemmin erittelemään. Kävin pyörähtämässä myös Jyväskylässä ja sunnutaina olin katsomassa A-nuorten Jyp-Jokerit peliä. Ja ehkä ensimmäistä kertaa toivoin että Jokerit eivät olisi voittanut :o Onpa kauheaa sanoa tuo ääneen vannoutuneena Jokeri fanina, mutta Jypin puolella oli kaikki tutut niin eihän heille voinut kääntää selkäänsä! Ja harvoin puutun tuomari peliin, mutta nyt täytyy kyllä sanoa että Narrien voittomaali oli suuri virhe tuomarilta! Käsittääkseni maalia ei pitäisi hyväksyä, mikäli pelaaja työnnetään maaliin kiekon kanssa niin että maali lähtee huitsunnevadaan. Njäh, oli Jannilla taas vähän tunteet pelissä :D





Sunnutai-illan kruunasi kauhiat Änäri sessiot, jotka jatkuivat aina reilusti yli puoleen yöhön. Kiitos Corey Perry <3, joukkueeni kantava voima! Oli mukava kun sai hiukan muuta ajateltavaa lauantain hautajaisten jälkeen..


Maanataina minulla alkoi viimeiset päivät Tampereella ja Fitfarmilla. Päivät kuluivat kaiken näköisiä hommia hoidellessa ja GFG videoita kuvatessa.

Eilen kävin kokeilemassa mentaalivalmennusta. Oli ihan huikeaa! Optimal Performance Tampereella tarjosi minulle kokeilu kerran, enkä kadu hetkeäkään että menin! Paikalla minut otti vastaan pirteä Minna, joka teki minulle kyseisen valmennuksen. Minnan kanssa pääsin heti yhteisymmärrykseen ja hänen kanssaan oli helppo päästä kiinni valmennuksen saloihin. Valmennusta voivat kokeilla kaikki aina painonpudottajista huippu-urheilijoihin. Sain kunnon sepostukset, kuinka tärkeässä roolissa mieli on mukana harjoittelussa. Sain itsekin apua muutamaan mieltäni vaivanneeseen asiaan, liittyen harjoitteluun. Innolla rupeankin nyt testaamaan, kuinka saan harjoituksistani enemmän irti, kun osaan kohdentaa ajatukseni oikein. Eli jos kaipaat apua tai haluat tukea vaikkapa hyvinvointiin tai treeneihin liittyvissä asioissa, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!! Optimal Performancen nettisivut löydät täältä.
Viime viikon ojentaja-vatsa treeni Tahkolla.

Kyllä hätä keinot keksii jossei muuten yletä!

Nyt tosiaan olen siis back in Kouvola. Vaan enpä ole kauaa, sillä huomenna lähden jo kohti Helsinkiä. Ohjelmassa olisi Trendin haastattelu, pikkujouluilua ja kuvauksia. Takaisin päin tullaan perjantaina ja sitten kiiren vilkkaan treffaan kaikki kaverit ja sukulaiset parin päivän aikana, ennen kuin maanantaina lähdemme kohti Dubain treenileiriä.

Mieli tekisi rinteeseenkin.. Kuva taitaa olla toissa talvelta Tahkolla.

Kiirettä pitää siis. Yritän saada aikaiseksi päivätellä Dubaista ja sitten tulee kyllä kerrassaa upeita kuvia! Haluan ainakin päästä kokeilemaan, miltä tuntuu snoukkailla sisätiloissa, kun pihalla on 30 astetta lämmintä :D Se on varmaan aika cool kokemus. Mutta pääpointtinahan meillä tietysti lajinomaiset harjoitteet, eli punttia ja meikäläisen kohdalla toki myös vapari hommia.

Ainiin, Janni trains with prosia on kuvattu nyt kaksi jaksoa talteen! Ensimmäinen niistä ilmestyy ennen joulua, toinen tulee sitten joskus myöhemmin :) Nyt alan tästä kuitenkin iltapuuhille niin jaksaa sitten pari tiukkaa päivää. Sweet dreams :)
Kuva: Juha Laine