maanantai 19. joulukuuta 2011

Laukut pakattu ja valmiina lähtöön!

Sitä olisi kohta puoliin lähtö lentokentälle! Suuntana siis Dubain treenileiri, siellä kaksi viikkoa super-treeniä upeissa maisemissa ja ihanassa lämmössä. Vai pitäisiköhän sanoa hullussa helteessä :D No joka tapauksessa, kyllä se aina tämän loskan voittaa ;)

Olen tässä aamun pakkaillut. Nautin myös viimeisen aamupalani kaikessa rauhassa tämän vuoden puolella täällä Suomessa. Iso kuppi kahvia, puuroa, raejuustoa, vitamiinit, Kouvolan Sanomat ja taustalla telkkari. Oli ihanan rentouttavaa, tämmöisistä aamuista nautin kaikista eniten! Laittaa kaiken ensin valmiiksi ja sitten vain istahtaa pöytään kaikessa rauhassa. I like!


Kouvolaan tuloni jälkeen olen kierrellyt kaverit pitkästä aikaa ja toki nähnyt myös sukulaisia. Eilen olinkin leipomassa pipareita yhdessä pikkusisarusteni kanssa! Ja hitsiläinen kuinka hienoja pipareita saatiinkaan tehtyä Hanneksen (2v) ja Hilman (4v) kanssa! Ei moni osaa näin hienoja tehdä! :) Viime piparin -teko kerrasta onkin jo aikaa useampi vuosi. Tälläiset hetket ovat vain niitä kaikista arvokkaimpia, mitä ei voi mikään mahti maailmassa korvata. Oli ihan huippua!




Lisäksi vedin eilen pari spinniä Kuntokeskus Ykkösellä, jossa olen ohjaajana ja muutenki normaali oloissa treenaan. Oli kyllä sairaan mukavaa taas pitkästä aikaa! Ihan huippu sykkeet oli taas mittarissa ja hiki senkun virtasi! Tuo on vaan sellaista hommaa, mistä minä tykkään, ja paljon! Spinning on ehdottomasti lempituntini kaikista ryhmäliikunnoista! Toki tykkään myös monesta muusta, mutta tuo on vain jotenkin semmoinen mikä on kolahtanut. :)

Tässä parin päivän aikana tuli käytyä myös Kookoon pelissä, heitettyä pienet änäri pelit ja toki myös reenattua. Toisin sanoen koko ajan ollaan oltu menossa, että joutaa tekemään kaikkea mukavaa ennekuin lähtee :D Ei vaan osaa pysähtyä! :)

Nyt kuitenkin laitan tästä viimoiset kamat läjään, hoidan viimoiset hommelit ja syön ennen kuin auto strattaa kohti Helsinki-Vantaata. Laitetaan jonkin näköistä juttua ja kuvaa reissun aikana, mutta nyt se on adios! :-)

P.s. Ihanaa joulun odotusta kaikille! <3
C: Nadi Hammouda, Meikki: Marika Enberg